Graveyard

 
"Whoa-ah-ah-ah ah-ah, bring 'em all back to life.
Whoa-ah-ah-ah ah-ah, bring 'em all back to life."
 
Alltså fy tusan vad jag älskar den här låten! Har sjungit dessa rader säker 308 gånger i dag. Låten har spelats i en del serier, bland annat i sista säsongen av One Tree Hill. Såååå bra!
feist one tree hill oth
14 kommentarer

En lek med krossat glas

Nadja kapade mitt hår i fredags. Känns väldigt bra faktiskt!
 
Från en glad bild till en blä-ig text. Har varit på konstigt humör hela helgen när jag tänker efter. Upp och ner. Nöjd och bitter. Slår vad om att det beror på att jag satte tänderna i Eld, den andra boken i Engelsfors-trilogin. Tänkte skriva något vitsigt om att jag "slukat eld", men är liksom inte på humör för det.
 
Boken är alltså inte dålig på något sätt, tvärt om. Jag älskar den. Det farliga med att förlora sig i en bra bok är att det blir så tydligt hur tråkigt ens eget liv är. Och när jag tvingas slita mig från bokens magiska värld och återvända till min egen blir jag bara allmänt bitter. På allt.
 
Jag vill slå alla som påstår att "du är ju si", eller "du tänker ju så". Folk som tror de känner mig, men som inte har en aning om varken vad jag tycker, tänker eller känner.
Jag vill slå mig själv för att jag ofta behandlar folk precis lika illa som jag ibland tycker att de behandlar mig.
engelsforstrilogin
24 kommentarer

Vi går mot ljusare tider

 
Kul att ni gillade mitt försök till vlogg! Haha. Kanske blir fler sådana framöver. Ge mig gärna ett ämne i så fall, har ju uppenbarligen lite svårt för att improvisera fram något vettigt.
 
Sedan påsklovet har tiden gått så sjukt fort! De där 57 dagarna som återstår till sommarlovet kommer gå så snabbt att man inte ens behöver längta.
 
I skolan den här veckan har vi bland annat övat lite till vårt nästa radioprogram. Det är min tur att sköta tekniken, kan ju bli minst sagt spännande... Hela gårdagen jobbade vi med våra kampanjer för Don't Drink and Drive, därav den söta ministaden till vänster. Är ni nyfikna på kampanjen får ni jättegärna gilla vår sida på Facebook: Hur kör du?
don't drink and drive gymnasietiden
25 kommentarer