Körskola och studentmössa

 
I dag började jag sent, så jag passade på att spendera morgonen på körskolan. När jag efter lektionen gick till skolan visade det sig att dagens enda lektion var inställd, så tydligen var jag helt ledig i dag. Dock befann sig ABC-gruppen på skolan, så jag och mina buddies beställde våra studentmössor (!!!!!!!). Fatta SJUKT?! Våra studentmössor. 
 
Får jag säga det igen? Vi beställde våra studentmössor!!!
gymnasietiden
9 kommentarer

Början på slutet

Två år gammal bild. Saknar att ha kameran i högsta hugg var jag än går. Skärpning!
 
Första skolveckan på mitt sista år i gymnasiet är slut, och efter en skön helg är det snart dags för en ny. Har dock sovmorgon till 12:15 varje måndag det här året, känns lyxigt.
 
Första veckan är alltid schemabrytande på vår skola, men den här gången fick vi ingen mjukstart. Eller jo, det fick vi egentligen, men vi kastades rakt in i det här med gymnasiearbete och har på grund av uppgiften varit både arga, tjuriga och besvikna under veckans första dagar. Vi ville ju göra något kul, inte en lång vetenskaplig uppsats. Men mot slutet började vi dock känna hopp, haha, så får hoppas att det löser sig till det bästa under året.
 
I dag har jag rensat mitt nattduksbord. Helt sjukt att det ens kan rymmas så mycket skit i en ändå relativt liten möbel. Slängde i princip allt. Nu är det nästan helt tomt, men rent. Så skönt. Älskar att rensa och slänga saker! Läste någonstans att man skulle göra sig av med allt man inte använder, då mår man bättre. Skriver nog under på det.
gymnasietiden
11 kommentarer

Inför skolstart

Åh. Tusan hörni. Som jag planerat att dels skriva värsta romanen om min borreliasommar, och sen en massa inför skolstarten och bla bla bla. Vill skriva tills jag får kramp i fingrarna, om allt och inget. Viktigt och oviktigt.
 
Men så var det ju det här med skolstart. Jag har ingen ångest alls, egentligen, tycker bara det ska bli jättekul att träffa mina kära vänner. DOCK innebär skolstart långa resor, väntetider och ja. Mindre tid helt enkelt. Man måste ju planera så himla mycket. Prioritera. Välja bort. Och alltid välja bort det roliga.
 
Då kan jag ju inte längre skjuta upp allt till senare. Till i morgon. Till nästa vecka.
Men vad fan, egentligen känns det mest skönt att börja skolan igen. Nu; Rusa mot tvn (VARFÖR HAR INTE DYGNET FLER TIMMAR?????) och låta mitt Idolhjärta slå lite extra.
 
Och till alla som börjat gymnasiet i dag (eller någon annan dag, för all del), alla i din klass är inte så konstiga som du tror (eller jo, antagligen). Ni kommer bli kompisar, jag lovar.
3 kommentarer