28 februari

 
Hej, vad det går! Tiden tycks bara gå fortare och fortare.
 
Trots att jag knappt hann göra hälften av allt jag skulle på lovet så blev det ett bra sådant. Hjälpte mamma på jobbet, hängde på Torsgatan och tog det bara lugnt. Min hamsterhjulsliknande vardag fick sig en liten tvist när jag plötsligt stod och väntade på att bli uppringd av P4 Kalmar samtidigt som Östran och Smålandsnytt envist plingade i telefonen. En lärare hade skvallrat om mitt skidtwittrande nämligen. 15 minutes of lokalkändisskap, typ.
 
Efter några förkylda och väldigt näsblodiga dagar hemma var det idag skola som gällde igen. Hade muntlig redovisning om våra böcker på engelskan. Tydligen hade alla nio som redovisade fått minst B. Duktiga vi är ju! Känner mig lite som en stolt mamma till klassen, haha...
 
Dessutom hade jag bara ett litet störigt fel på senaste svenskaprovet (hur kan man glömma bort medeltiden när man räknar upp epoker?) och slutade tidigt. Förkylningen är på väg bort och solen skiner. Bra dag alltså!
längd live
21 kommentarer

En liten tomtenissa

 
Eftersom snön vräkt ner hela dagen kan jag ju lika gärna bringa lite julstämning till bloggen! Två bilder som togs i november, men liksom aldrig publicerades. Sötplutt.
 
jul
30 kommentarer

Alla hjärtans dag

 
Möttes i morse av en söt present hängandes på dörren. Prasslet höll på att skrämma slaget på mig sådär på morgonkvisten, men när jag insåg att det inte var någon som skulle döda mig blev jag glad. Hade prov på realismen, men runt klockan nio var jag klar och fick sluta för dagen. Så, nu har jag lov! Dock 461298 skoluppgifter att göra. Ångest.
 
Fantastiskt att komma hem halv tolv i alla fall. Pappa och jag har fikat sådär som bara vi kan. Hetsäter som galningar. Varför ärver man bara sina föräldrars dåliga egenskaper?
Nå väl, har försökt intala mig själv att andas, låta hjärtat hamra på i normalt tempo och tänka bort spänningshuvudvärken. One Tree Hill och skidskytte var en bra medicin. Fortfarande ångest över allt som ska göras dock. ASDFGHJ.
 
Nä men hörni, jag har söt prinsesstårta och polkate i magen. Fina blommor på mitt bord. Ska vara glad. Andas. Slappna av.
 
Roman på gång här känner jag. Ska förflytta mig till tvn och se I hjärtat på Anja Pärson.
Hoppas alla har en mysig Alla hjärtans dag och kramas lite extra. ♥
alla hjärtans dag gymnasietiden
15 kommentarer