Fri till slut

Just nu: Nerbäddad i sängen 14444444444444 (siffrorna är en hälsning från min katt (ni skulle bara se honom nu, så brutalt söt)) med regnlockigt hår och teoriböckerna i högsta hugg.
 
Med tanke på att jag varit tyst här i nästan en månad lär ni väl tro att jag dött eller något. Så är dock inte fallet, jag har bara varit sjuk. Otaliga dagar i sängen, borttappad aptit, feber till och från, ont från tand till tå, huvudvärk... Allt har gått upp och ned, mitt i allt var jag på Håkan-konsert på Öland, haha.
 
För en vecka sedan blev det sämre på heltid och jag skickades till Barnakuten i Kalmar där de stack mig och tömde mig på blod (nåja...) för typ fjärde gången den här månaden och sedan snodde lite av min ryggmärgsvätska. Men all personal var jättetrevlig och några timmar efter det där sticket i ryggen konstaterade de att jag drabbats av... *trumvirvel* BORRELIA!
Sökte för det redan två veckor tidigare här hemma, men ibland stöter man som bekant på inkompetenta människor.
 
Nåja, jag har ätit antibiotika i en vecka nu och har de senaste dagarna klarat att vara vaken hela dagarna. Så jag är piggare, och jag antar "friskare", men behöver ofta vila mellan aktiviteterna, haha. Kan hända att jag är någorlunda bitter för att i princip hela min sommar gått åt till att vara sjuk...
 
Tack till världens bästa föräldrar som torkat spyor (ni ba MMHHH..) och lett mig från sängen när jag inte kunde balansera fram själv. Och tack till systrarna som den ena agerade barnvakt när det behövdes, och den andra som skickade världens bästa Krya på dig-present.
borrelia
4 kommentarer

Varför Twitter är kul

twitter
16 kommentarer

En sån dag

Sammanfattar dagens humör i det kanske fulaste webcamkollaget världen skådat. Rockar långkjol i dag också.
 
Fy tusan vad trött man kan vara efter en hel helg med städning. Bortsett från det vanliga har jag nämligen hjälpt till att flyttstäda storasysters lägenhet. Herre min skapare. Att städa är verkligen skitgöra. Beundrar folk som jobbar med sånt (mig själv alltså HAHA, nä men ni fattar...) lika mycket som jag beundrar folk som jobbar med barn.
 
I dag har jag legat i sängen i flera timmar och typ... glott i taket. Ryckte upp mig och drog ut på en promenad med mor och hund. Jag övningskörde till Mörlunda där jag och mamma satte blommor hos mormor och morfar för att sedan springa runt på kyrkogården och släktforska lite. Har nu hittat det perfekta namnet till min eventuella framtida son.
 
Nu ska jag kolla lite på körkortsteorin. Rouuligt...
9 kommentarer