Sju veckor senare

Väldigt impad av min mobilkamera ändå.
 
"Jag slänger ihop ett inlägg om Stockholm senare, någon annan dag..." Och poff, så gick det sju veckor! Ni får ursäkta om mitt minne är en aning ringrostigt, alltså.
 
Ja, för sju veckor sedan var jag och mamma alltså hos storasyster Linn för en långhelg i Stockholm. Vi hade fint väder, åt gott från morgon till midnatt, besökte ABBA-museet, tittade in på Linns jobb på Spritmuseum, shoppade, såg Jesus Christ Superstar... Ja. Vi hade en väldigt bra helg helt enkelt!
abba the museum jesus christ superstar spritmuseum stockholm
13 kommentarer

Fina juni

 
Tänkte bara tala om att jag lever. Jag har det bra och njuter av att vara ledig.
 
Hittills har jag varit på Astrid Lindgrens värld för lite "jobb" och firat midsommar med familjen. Annars slappar jag mest. Tittar på filmer, kör bil, pluggar teori och spelar Sims. Har även börjat läsa Hypnotisören igen (slutade halvvägs för ett par månader sedan för att jag blev så rädd haha).
 
Egentligen är jag ganska sugen på att städa och rensa på mitt rum, men har åkt på en dryg förkylning så jag hänger mest i sängen och lyssnar på Sommar i P1 och gamla P3 Dokumentär. Har man lov så har man.
alv astrid lindgrens värld midsommar p3 dokumentär sommar i p1
5 kommentarer

Skolavslutning

 
I dag var jag på min sista skolavslutning. Detta är mitt sista sommarlov.
Nästa år är det vi som tar studenten. Så sjukt.
 
I onsdags hade vi aktivitetsdag. Klassen, esteterna och våra mentorer körde brännboll (well, jag hängde på en bänk med övriga brännbollhatare och brände mig som tusan i den stekheta solen), grillade och kastade frisbee. Senare mötte jag upp mamma och skrev in mig på körskolan. Woop, typ.
 
Innan avslutningen i dag körde vi musik- och filmquiz. Som vanligt. Åter igen var jag i det vinnande laget. Tror fan jag vunnit alla quiz (tack vare att jag hamnat med duktiga människor, jag kan aldrig ett skit).
Känns verkligen inte som skolavslutning. Känns inte som att jag ska vara ledig i två månader. Känner dock hur mitt dåliga humör genomsyrar hela inlägget. Inget känns riktigt bra liksom. Jag är svintrött och kinkig. Blö, liksom.
 
Vet i alla fall att jag kommer sakna mina kära classmates i sommar. Och lärarna.
gymnasietiden jb gymnasiet skolavslutning
5 kommentarer