Längd LIVE

Dessa människor alltså. Bästa.
 
I dag började äntligen världscupen i längdskidor. Är du som jag, helt skidfrälst, och vill vara med varje minut trots att du inte har tid? HEJ, varsågod, här är jag, till er tjänst!
 
Som några av er kanske minns började jag liverapportera från världscuptävlingarna på Twitter i december förra året. Ett initiativ som blev väldigt uppskattat - när världscupen slutade i mars hade jag 618 trogna följare. Nu är det alltså dags igen, och jag finns med redan från början den här gången. Äntligen tillbaka bland alla fina följare som hejar och peppar tillsammans med mig, och alltid säger en massa fint om det jag gör.
 
Joina det min vän kallar för min fanbase. Följ @langdlive på Twitter.
 
längd live twitter
17 kommentarer

Självstudier hela dagen

Bild från förra helgens bakstuga.
 
Hej mitt i veckan! Tro det eller ej, men i dag har jag självstudier hela dagen och är hemma. Så fantastiskt skönt. Faktiskt så har jag fått en del gjort. Jag har lämnat in mitt reportage, skrivit lite på min uppsats till engelskan samt skrivit ut instuderingsfrågor till provet på fredag. Har dessutom hunnit nöta sönder Midnight Memories ytterligare...
 
Som alltid finns det tusen saker till som jag kanske borde försöka ta tag i innan det börjar brinna i knutarna, men å andra sidan känner jag också att jag måste ta lite tid att bara andas medan jag kan. Vi får se vad jag hittar på resten av kvällen, helt enkelt.
26 kommentarer

Every Day is 1D Day

Mina fina. ♥
 
Veckorna pinnar på så fort att jag knappt hinner med själv. Ännu mindre hinner jag med att skriva här, och när jag väl gör det minns jag knappt vad jag gjort. En sak vet jag dock; I lördags hade jag en väldigt bra dag med mina fina vänner. Jag brummade bil till Kalmar, plockade upp Elin och Manja och mötte Lina och Josefin på Öland.
 
Vi (eller de hehe) lagade mat och bakade tårta. Det blev koreansk mat den här gången faktiskt, bulgogi, SVINGOTT. Sedan Linas redan berömda och bara-till-för-speciella-tillfällen-tårta. Vi satt uppe hela natten och såg på sändningen från 1D Day och funderade på vilka vi egentligen är och vad sjutton vi höll på med.
 
Runt 05 på morgonen fick jag äntligen sova, efter ett x antal sammanbrott (är pensionär, ok). Vaknade knappt fyra timmar senare, vilket kanske är orsaken till att jag sov 12 timmar natten mellan söndag och måndag haha...
one direction popdonnorna
14 kommentarer