Lägesupdate

Jag och Elin hängde på slottet med våra mammor i helgen. I dag thaimat med Vincent.
 
På något sätt känns veckorna så långa och dryga. Ändå går de så fort. Just nu är jag inne i en period då allt verkar lösa sig till det bästa. Så som saker faktiskt oftast gör, bara att jag aldrig kan se det förrän det faktiskt händer. Å andra sidan är jag livrädd för att säga det, eftersom jag aldrig kan vara glad för lång tid i sträck. Det är som att man straffas om man är glad för länge. Plötsligt trycks man ner där igen, och allt blir åter sådär tungt.
 
Men just nu känns saker bra. Jag ser möjligheter och det som är fint. Det går bara sådär lätt, ni vet. Inte alls som när det blir sådär mörkt och allt liksom kärvar fram. Gnisslar och raspar.
 
Har fina vänner och en fin familj. Vill mest umgås med dem hela tiden. Göra sånt där som är kul. Resa, gå på konserter, ha picknick, ta en promenad mitt i natten, baka en kaka och titta på film. Börjar känna av de där tolv åren som duktig elev i skolbänken.
kalmar slott
9 kommentarer

Mitten av september

Snor högra bilden från Lina.
 
Segt med uppdatering här, jao! Man blir lite busy när skolan drar i gång, märker jag. På något konstigt vänster känns det som att jag redan ligger efter, men antagligen beror det på att allt med våra datorer fortfarande strular. Och när saker inte fungerar som de ska sjunker motivationen till noll... Att gå på en skola som dör och återuppstår (nåja) visade sig vara lite klurigare än vi hade föreställt oss.
 
Desto trevligare är det med fina vänner. Förra helgen hängde jag och Josefin hos Lina och hade det supermysigt, och i fredags stod sleepover hos Lina på schemat igen. Vi bakade (!) och kom överens om att hela grejen vi pysslade med hamnade på topp tre över konstiga saker vi gjort i våra liv.
 
Nu är det söndag igen och på mitt schema står: Skolångest, körkortsångest, läxångest, framtidsångest...
gymnasietiden
13 kommentarer

Biomys med mina fina

 
Journalistik, psykologi, naturkunskap, gymnasiearbete, filosofi och svenska är vad vi pysslat med denna korta skolvecka. Många tunga ämnen i år, men som tur är har jag varvat dessa dagar med en del roligare saker också.
 
Har hunnit med ytterligare en körlektion, och i går hade jag en jättemysig dag med fina vänner. Jag, Elin, Ebba, Manja, Maja och Josefin åt thaimat innan det var dags för bio. Som jag nämnde tidigare i veckan såg vi One Directions film This is Us. Dessa pojkar alltså...
 
Efter bion gick jag och Elin och sällskapade Rebecca, Angelica och Elsa och sov där. Så snällt att vi fick sovplats! Nu; FREDAGSMYS!
gymnasietiden one direction this is us
12 kommentarer