Balklänning och OS-snack

Flera år gammal bild (fruktansvärda ögonbryn på den tiden), men jag är typ lika glad just nu.
 
Hej mina vänner. Det är fredag igen. Veckan har varit väldigt bra med dokumentärfilmande, vänner, pizza, sleepover och lugna lektioner. Jag har även lyckats köpa en ny väska som jag så länge varit i behov av, och i dag kom min balklänning hem! Skickade hem en bara för att testa, men den passade bra så jag behåller den. Skönt att ha det ur världen!
 
Just nu är det OS-invigning. Som jag längtat! Jag tog dock en liten paus eftersom jag tycker det är ganska drygt med invigningar. Jag vill bara se tävlingarna ju. Nu, nu, nu! Men i morgon är det finaldags för Sven Thorgren. Sedan följer damernas skiathlon där jag tror att Charlotte Kalla har en stor medaljchans, och senare fortsätter OS-dagen med lite skidskytte. Jag är så sjukt taggad! Pratade lite om OS och mitt twittrande i P4 Kalmar i morse. Ni kan lyssna här om ni är intresserade. Jag fick cirka noll vettiga saker ur mig, men ändå.
 
charlotte kalla längd live os 2014 sven thorgren
16 kommentarer

High Hopes

 
kodaline
8 kommentarer

Lugnet före stormen

Kassa mobilbilder i brist på annat. Ja, jag har fortfarande kvar mina adventstjärnor...
 
Detta har verkligen varit en optimal söndag. Efter frukost följde jag de sista världscuptävlingarna innan OS (!), åt god mat och tog en skön promenad med mor och hund. Har även hunnit med att städa mitt rum ganska ordentligt, så skönt med renbäddad säng sen.
 
Hela veckan har varit ganska lugn egentligen. Det känns så skönt och ovanligt att bara ta det helt lugnt och inte känna en massa stress och press. Men jag vet att det snart blir galet mycket igen... Möter de närmsta veckorna och månaderna med skräckblandad förtjusning. Oj så intensivt det kommer bli med dokumentärfilmsprojekt, praktik, volontärarbete, OS, jobb, nationella prov, allt övrigt i skolan, resa till Berlin, bal och slutligen student i mitten av juni. Förstår inte hur jag ska hinna med att ha två lov mitt i allt detta? Peppar mig med att jag fick högsta betyg på talet i engelskan och på den lilla filmen jag gjorde om min vän. Heja!
 
Nu inväntar jag mest det sista avsnittet av Äkta människor innan det är dags för en ny vecka igen.
 
12 kommentarer