Familjehelg

Tre osminkade och allmänt ofräscha hittebarn. Ser ni några likheter?
 
Ibland är det väldigt skönt att lägga undan allt annat för att bara umgås med familjen. Det har jag gjort den här helgen, trots att jag egentligen hade tusentals saker att göra. Linn tog nämligen med sig sin sambo och kom ner hit till Småland ett par dagar. Under helgen har vi mest ätit hela dagarna, fikat i Berga, promenerat i skogen, hängt framför brasan, ätit och fikat lite till... Väldigt mysigt!
 
Den nya veckan är i full gång och jag har egentligen ingen som helst tid att skriva här, så jag får nog återgå till mitt tal som ska hållas i morgon, samt försöka jobba lite. 
 
17 kommentarer

Livets ständiga dubbelmoral

Manja har hittat ett nytt sätt att visa vilka hon gillar och inte.
 
Hej kompisar. Har varken haft tid eller lust att uppdatera här den senaste tiden. Det är så jäkla mycket som snurrar just nu. Sådant som ska ordnas, sådant som ska hinnas med. Hitta praktik, söka sommarjobb, göra någon form av planering för min framtid och mitt liv (?!)... Sedan ska det hinnas med att jobba lite, och så skoluppgifterna på det. Sista terminen innebär verkligen så mycket planering för allt som komma skall. Det ska hända så sjukt mycket grejer denna första halva av 2014. Det uppstår ett mindre kaos i mitt huvud såhär innan allt löst sig ordentligt, och känner jag mig själv rätt så kommer stressen inte släppa helt förrän jag tagit studenten och allt det där. Fast å andra sidan fortsätter ju livet med krav, måsten och förväntningar då med. Och den där tiden, den får man ju inte direkt mer av.
 
Men hörni, allt är inte så dystert som jag kanske får det att låta. Lina och Josefin har nämligen hittat tillbaka från Asien och i morgon har jag sovmorgon. Yey! Så jag antar att vi allihop bara får fortsätta att ta en dag i taget, men glöm för tusan inte att ha framförhållning. Livets ständiga dubbelmoral.
 
16 kommentarer

Årets första skolvecka

Har sprungit omkring med neonrosa naglar och charmiga strumpor.
 
Vem försökta jag lura? Gick in med någon klyschig inställning om att allt blir vad man gör det till och att det här ska nog gå bra, heja heja. Men icke. Jag gick rakt in i den där väggen av skolångest.
 
Jag orkar inte komplettera min psykologiuppgift för att nå ett högre betyg. Jag orkar inte göra ett fördjupningsarbete om drömmar på några få dagar. Jag orkar inte analysera ett engelskatal för att sedan skriva ännu ett eget och framföra det. Jag orkar inte presentera min sämsta naturkunskapsuppgift någonsin munligt. JAG ORKAR INTE.
 
Jag är så fruktansvärt omotiverad just nu. Jag är liksom så smått upptagen med att försöka få någon slags ordning på den kommande praktiken, ett annat uppdrag, sommarjobb och typ LIVET.
 
19 kommentarer