Den bästa tiden på året

Har läst de sista sidorna i en bokserie som varit med mig i flera år. Separationsångest.
 
Promenad med mamman.
 
Långledighet är och förblir det bästa som finns. Jag har haft ett par dagar av återhämtning här hemma som jag inte ens visste att jag behövde. Har gjort precis det jag känt för varje minut. Som jag njutit. Målat naglar, tittat på film, ätit gott, legat på soffan framför brasan och försvunnit in i böckernas värld i timmar. Promenerat vid sjön och tagit turer med cykeln i skogen. Älskar verkligen våren, allt är så himla fint just nu.
 
Elin Kero skrev för ett par dagar sedan om hur fantastiskt det är med årstidsväxlingar, och jag inser att jag inte skulle byta bort dem för allt i världen. Vilken lyx att få ta del av alla fyra, liksom. Dessutom blir man ju lite hemmablind ibland, men jag har insett hur sjukt idylliskt jag faktiskt bor. Skogen omger hela huset, och längs de små grusvägarna finns gamla stenmurar, gärdsgårdar och röda stugor. Med backen full av vitsippor och solljus som letar sig in genom träden är det nästan för bra för att vara sant. Livet på landet är inte så dumt ändå. Jag romantiserar som fan nu, jag vet, men det är så lätt att undervärdera det som finns omkring en bara för att man tror att något annat skulle vara bättre.
42 kommentarer

Hold Back The River

james bay
36 kommentarer

Ljusa vårtankar

Selfie färsk från igår.
 
Hej vänner! Våren verkar vara här på riktigt nu. Kanske inte mer än rätt med tanke på att vi på något konstigt vänster redan hamnat ganska långt in i april. Solen skiner, antalet lager kläder blir färre och träden är fulla av knoppar. Min vardag ser ut som den gör mest. Gör egentligen inget särskilt, men dagarna bara försvinner en efter en ändå. Jobbar en del, dagdrömmer konstant. Har återupptäckt The Sims, och promenader i skogen har blivit en rutin. Vissa dagar känns det som att jag står och stampar lite väl mycket för min egen smak, fast mestadels är jag nöjd med tillvaron. Jobbar med mig själv på många plan, och jag vet att jag gör framsteg trots att vissa kräver lite mer tid för att märkas. Framförallt är jag dock sjukt snäll mot mig själv, vilket både är ett bra framgångsrecept och rent generellt kanske det viktigaste av allt.
40 kommentarer