#kickofflove

Random bilder (de två i mitten har jag lånat av någon) från en fantastisk en och en halv vecka.
 
Och så var vi insparkade! Förra måndagen gick jag på ett läskigt upprop (titta på klippet där vi blir lurade), men sedan dess har det varit föreläsningar och insparksaktiviteter om vart annat, och det har varit så jäkla bra. Jönköping har visat sig från sin bästa sida med magiskt väder under hela den första veckan. Insparken bjöd på lekar, tävlingar, insparksfestival (såg exempelvis Thomas Stenström för tredje gången i år), sittning, utgångar, häng med gruppen aka konstnärerna och en massa annat. Stundtals har jag rannsakat mig själv, behövt ett slag i ansiktet för att rycka upp mig. Varit bitter för att jag ibland begränsar mig själv utan anledning. Mot slutet har allt dock varit positivt, och när jag ser tillbaka är jag så fruktansvärt nöjd. På en och en halv vecka har jag träffat så många sköna människor och känt mig så välkommen. En kalasstart, helt enkelt!
 
I helgen är jag hemma. Hem-hemma, alltså. "Vad skönt för dig att komma hem!", sa alla. Jag känner mest att jag saknar Jönköping, redan. Det bådar väl gott för framtiden. Som tur är får jag nycklarna till min lägenhet på tisdag, och då är jag officiellt Jönköpingsbo. Längtar!
35 kommentarer

En lägesuppdatering

 
Min sista vecka hemma bara försvann. Lite berodde det kanske på att jag fyllde varje dag med aktiviteter jag egentligen inte hade tid med, men jag intalar mig att det är viktigt att leva lite utanför ramarna ibland. För att ta en klassisk snabbrepris av veckan som gick så kan jag tala om att jag fyllde 20 år, jobbade mitt sista pass på Coopet, träffade min Angelica, spelade minigolf med Manja och Josefin, hade en sista utgång med mitt Coop Crew samt en hel del annat. Minns inte ens allt, för plötsligt var jag på väg till Jönköping.
 
Här sitter jag nu, på hotellrummet som jag och en vän delar den första tiden. Skolan har börjat och insparken har dragit igång. Allt det tar vi senare dock, för jäklar vad jag är trött nu. Livet är bra, men jag har fullt upp varje dag, så jag återkommer när pusselbitarna har fallit på plats lite bättre. Kram på er!
38 kommentarer

En vecka som glittrar och sprakar när jag tänker tillbaka

Bilder från fyra fantastiska dagar med utgångar, födelsedagsfirande, stadsfest och bästishäng.
 
Hoppla, vad tiden rusar iväg när livet är ett party. Seriöst, den senaste veckan har varit så otroligt bra på alla sätt. Jag lider av en ganska rejäl sömnbrist vid det här laget, men vad gör väl det när jag har så många fantastiska människor i mitt liv som ger mig så mycket energi varje dag. VARNING: Texten som följer innehåller en väldigt hög dos "Omggg, livet är så braaa!".
 
 
Tillåt mig att rada upp allt jag, trots att jag jobbade sex dagar av sju, hann med under loppet av fem dagar:
  • En (inte så) färgglad men väldigt bra onsdagsutgång med mina favoriter samt en hel drös nya fantastiska bekantskaper. När jag och Manja trippade in i hennes lägenhet strax innan klockan fem på morgonen kunde vi åter konstatera att vi två är alldeles, alldeles underbara tillsammans. Ett helt nytt sätt att uppleva Kalmar by night.

  • Balkonghäng med bästis. Efter en sen kväll (eller tidig morgon) sprang vi och köpte frukost och tog en kort runda med hunden. Efteråt spenderade vi timmar i skuggan och diskuterade livet medan solen värmde våra fötter. "LIVET ÄGER!" ropade min hjärna utan avbrott.

  • Firande av mammas födelsedag. Hon mötte upp mig i stan och jag bjöd med henne på mat och bio. En så himla fin kväll med min största trygghet i livet.

  • Fredagkväll som chaffis till och från stadsfesten. Det blev alldeles för sent, men jag fick hänga med mina underbara, träffa vänner som jag inte sett på evigheter och även kramas lite med självaste Thomas Stenström efter hans fantastiska spelning. Det vore ju dumt att klaga!

  • Kalas för mig och mor tillsammans med släkt och vänner. Jag blev ordentligt bortskämd med fina presenter, god mat och fika. Storasyster överraskade med ett besök!

  • Rond två på stadsfesten. Konstaterande: Jag har helt sjukt många älskvärda människor i mitt liv.

  • Nattligt (typ) tårtkalas med Medelin och Angelica efter stängning på jobbet. Varför har vi inte det jämt?
 
Heja livet, säger jag, om det inte redan var tydligt nog. Min hjärna tror att det är söndag idag, men det är visst redan måndag. Min sista vecka här hemma har börjat. Vad hände där, liksom? Denna dag råkar även vara min födelsedag. 20 år! Vad händer DÄR?
50 kommentarer