Bubblande lördagstankar

En bild (okej, två) som beskriver torsdagkvällen - glad men skjut mig.
 
Jag bubblar just nu, av glädje. På riktigt. Sådär så det känns i hela kroppen. Eller tja, mest på insidan. Skulle ni skära ett snitt i mig så skulle det flyga ut fjärilar, på den nivån är det. Gotta love the mood swings. Jag vet faktiskt inte riktigt var detta plötsliga lyckorus kommer ifrån, men jag tackar och tar emot så länge det varar.
 
Efter en veckas seg förkylning var det igår dags för ett kvällspass på jobbet. Jag har tydligen förlorat alla mina hjärnceller medan jag varit sjuk, för jisses vad jag hade snurrat ihop min fredag. Upptäckte av en ren slump, och alldeles för sent på dygnet, att jag skulle jobba kväll och inte dag. Min förvirring roade dock både mig och mamma. Pucko-Ellen. Fick kassera alla mina fina planer tyvärr, men det blev en bra dag ändå. Sjukt kul att jobba igen faktiskt. Har så fantastiska kollegor. Och kunder, som säger "Vilken tur jag har som får handla utav dig".
 
Nähe, hörni. Med fokus på rätt saker och rätt personer blir vardagen ganska så fin trots alls. Ibland måste jag krampaktigt leda tankarna i rätt riktning, "Rätt fokus, Ellen, rätt fokus", för att inte tappa bort mig alldeles. Men det är värt det. Älskar när man bara slås av vilka fantastiska människor man har omkring sig och känner att detta är allt som betyder något.
31 kommentarer

Sleep mode

 
Här är min absoluta favoritlista på Spotify! Jag är och förblir en sucker för lugn och gärna lite deppig musik. Här är min samling! 240 låtar innehåller listan, drygt 16 timmar av fin musik. Perfekt att tänka och fundera till, vila till (därav namnet) eller bara ha som soft bakgrundsmusik. Ta gärna en titt, och följ listan om ni vill.
 
Har ni några lugna fina låttips som måste ta en plats på min lista? Tipsa gärna!
spotify
34 kommentarer

En peppande utmaning

Aldrig tidigare har jag väl posat lika mycket som på denna bild.
 
Fem saker jag är bra på:
- Att förstå andras situation
- Att hålla i mina pengar
- Att uttrycka mig i text
- Att organisera
- Att blogga
 
♥ Fem saker jag gillar med min kropp:
- Min hjärna för att den är ganska smart och tänker fint om andra
- Mina öron (inget fel på dem liksom haha)
- Mina ögonbryn för naturligt perfekt form
- Mina naglar som växer fort
- Mina ögon
 
♥ Fem saker jag är stolt över:
- Att jag vågar bryta mönster och göra saker annorlunda
- Att jag håller på att lära mig att stå upp för mig själv
- Att jag har jobb och körkort
- Att jag är öppensinnad
- Min målmedvetenhet
 
♥ Fem saker jag är tacksam för:
- Att jag har möjligheten att leva mitt liv precis så som jag vill
- Mina föräldrar som gör allt för mig
- Mina alldeles fantastiska vänner
- Att jag är frisk och hel
- Mitt superfina rum
 
Har sett den här listan på så många bloggar den senaste tiden. Vettigaste utmaningen på länge. Utmanar alla (även dem utan blogg) att haka på och fundera på vad ni är stolta över med er själva, hur lätt eller svårt det än är. Kram på er!
32 kommentarer