Två nätter på Öland med favoriterna

Bilder från de senaste dagarna. Den längst ner till vänster har jag varit fräck nog att sno från Lina.
 
Hej hej, hemskt mycket hej! Trots en sex dagar lång arbetsvecka lyckades jag hitta en lucka och har nu spenderat två nätter på Öland med mina kära vänner. Åkte till Kalmar efter jobbet i tisdags och följde med Josefin till stallet. Framåt kvällen brummade vi vidare till Öland och Elins stuga. Manja och Lina har gått om varandra, alltid är det någon som är på vift, men jag har fått träffa samtliga popdonnor så jag är nöjd ändå. Vi har mest legat på soffan, ätit gott, druckit vin och pratat om livet. Sådant som är så himla trevligt i sällskap med sina favoritpersoner.
 
Nu är jag hemma igen och ska strax åka till jobbet. Det är dags för det första kvällspasset av fyra i rad.
Har så mycket bloggmotivation, men tid framför datorn är det lite sämre med. Nåja, vi hörs när vi hörs. Ha det fint!
öland
37 kommentarer

En snuvig midsommar

Såhär party var jag på midsommarafton; långärmat och hostmedicinshot.
 
Samtliga midsommarplaner gick i stöpet. Vem är förvånad? Jag har varit hemma från jobbet nästan hela veckan på grund av en tjurig förkylning. Tog motvilligt mitt förnuft till fånga och stannade hemma från firandet på Öland för att försöka se till att bli ordentligt frisk lagom till den nya arbetsveckan. Idag mår jag äntligen lite bättre, så jag och mamma har börjat rensa lite bland gammalt skräp som blivit liggandes på hög allt för länge. Snart ska vi avsluta veckan med en film och nybakade scones.
 
Efter dessa dagar på soffan har jag bockat av otaliga filmer och serier. Jag har sett tusen klipp på YouTube, scrollat kilometer på Tumblr och läst bloggar som aldrig förr. Känner mig om möjligt ännu mer taggad på att äntligen få lite äkta sommarfeeling med fint väder, grillat och häng med mina kära vänner som jag saknar varje minut av varje dag. Det är verkligen löjligt, men det känns som att vi har växt ihop lite den senaste tiden.
midsommar
43 kommentarer

Topp 15 på Instagram

 
Mest populärt på min Instagram? Jag! Här är mina 15 mest gillade bilder på Instagram genom tiderna. Tittar man bara på dem så kan man ju tro att jag nästan enbart publicerar bilder på mig själv. Så är inte fallet, jag lovar, men mina följare tycks ha lättare att hitta gillaknappen när de ser en selfie än när jag laddar upp en bild på ett träd i motljus. Inte mig emot, jag tackar för egoboosten.
 
Jag är ju lite utav en statistiknörd i sådana här sammanhang. Självklart har jag skrivit inlägg om både mina 15 mest gillade bilder i november 2013 och mina mest gillade i november 2014. Vill du kolla din egen statistik så är Iconosquare en bra sida.
 
Vill du också vara med och gilla bilder på min Instagram? Trodde väl det. @elllengrantz heter jag, med tre l (damn you Ellen Grantz som har tagit mitt namn men inte använder ditt konto).
iconosquare instagram
28 kommentarer