Sammanfattar veckan

Dagens födelsedagsbarn, min kära syster, får pryda dagens inlägg.
 
Ännu en vecka flög iväg. Den bjöd på jobb, en fin shoppingdag i Kalmar med pappa, många promenader i skogen, läsande av gamla blogginlägg, sång och ytterligare en shoppingdag, fast då i Växjö i sällskap av mor och syster. Veckans sista dag har jag använt till att agera funktionär under årets väldigt regniga upplaga av Högsbyloppet (shout out till min Angelica som är dagens kvinna och livets vän) och till att fira min äldsta systers födelsedag. 
 
Det har varit en bra vecka. Jag har använt varje minut till något vettigt, därav otroligt lite tid framför datorn. Jag är smått chockad av denna enorma våg utav livsmotivation som ibland sveper över mig. Har inte vant mig vid den än. Men oj, som jag är trött nu. Helt slut. Jag har en 40 timmars arbetsvecka framför mig, men det känns som att jag bockat av den redan. Förhoppningsvis får jag lite ny energi snart, för som det känns nu vill jag helst lägga mig i sängen och stanna där ett par dagar.
20 kommentarer

Slutet av förra veckan och början på den nya

Rockade sockorna och hade tacokväll med två finisar.
 
Uppdateringen börjar bli något sämre igen efter en intensiv bloggperiod. Jag känner dock ingen press att blogga längre. När jag bloggar så gör jag det för att jag vill, för att jag tycker att det är kul. Bara för min egen skull. Jag känner faktiskt ingen press angående någonting alls för tillfället, och det är så jävla skönt.
 
Jag jobbade sex dagar förra veckan, och när jag inte jobbade jag passade jag på att hänga med familjen samt käka tacos och filosofera över livet med Nadja och Angelica. De är så fina, de där två. Och så rockade jag sockorna för att hylla olikheter, såklart.
 
Idag är jag ledig. Startade veckan med en promenad i skogen, följt av en dusch och lunch med päronen. Har nu kört över golvet men dammsugaren, ätit kaneldränkta bananskivor och ska snart se det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Fick ett sött brev på posten idag också. Mina vänner är bäst. Så tillfreds med hur livet ser ut just nu, och vilka som finns i det.
 
Förresten så kan ni läsa en kort liten intervju med mig på Maricas blogg.
38 kommentarer

I Found

 
Älskar detta! Glöm inte att lyssna på den akustiska versionen också, döfin.
 
I’ll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you’ll lose your mind
And I’ll use you as focal point
So I don’t lose sight of what I want

And I’ve moved further than I thought I could
But I missed you more than I thought I would
And I’ll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you’ll lose your mind
amber run
16 kommentarer