Askan är den bästa jorden

Helgen i två bilder.
 
Min Instagram uppdateras allt flitigare samtidigt som aktiviteten på bloggen trappas ner. Ni som följer mig både på Instagram och här får verkligen kaka på kaka eftersom jag publicerar samma bilder nästan jämt. Bloggen kommer finnas kvar en bra tid framöver, men vill man hänga med i mitt liv i realtid så rekommenderar jag att leta upp mitt konto på Instagram och klicka på "följ".
 
Och hur snabbt har inte den här veckan gått? Den har varit lugn, väldigt lugn. Lite upp och ner, lite skakig. Samtidigt har jag såhär på månadens sista dag insett vilken jäkla supermånad maj har varit. Bortsett från det usla vädret, då. Så mycket fritid, så mycket häng med vännerna och så mycket motivation. Ska bli spännande att se om någon annan månad det här året kommer kunna klå den.
 
Igår var jag och min fina Angelica i Jönköping och kollade in högskolan. Fick ett jättebra intryck och nu är jag så taggad på att flytta och börja plugga att jag helst vill ge mig av nu på en gång. På eftermiddagen firades pappas födelsedag, och så avslutade jag kvällen med alldeles för mycket tacos tillsammans med två favoriter. Idag; Mors dag och något slags mentalt slagsmål med mig själv.
38 kommentarer