Askan är den bästa jorden

Helgen i två bilder.
 
Min Instagram uppdateras allt flitigare samtidigt som aktiviteten på bloggen trappas ner. Ni som följer mig både på Instagram och här får verkligen kaka på kaka eftersom jag publicerar samma bilder nästan jämt. Bloggen kommer finnas kvar en bra tid framöver, men vill man hänga med i mitt liv i realtid så rekommenderar jag att leta upp mitt konto på Instagram och klicka på "följ".
 
Och hur snabbt har inte den här veckan gått? Den har varit lugn, väldigt lugn. Lite upp och ner, lite skakig. Samtidigt har jag såhär på månadens sista dag insett vilken jäkla supermånad maj har varit. Bortsett från det usla vädret, då. Så mycket fritid, så mycket häng med vännerna och så mycket motivation. Ska bli spännande att se om någon annan månad det här året kommer kunna klå den.
 
Igår var jag och min fina Angelica i Jönköping och kollade in högskolan. Fick ett jättebra intryck och nu är jag så taggad på att flytta och börja plugga att jag helst vill ge mig av nu på en gång. På eftermiddagen firades pappas födelsedag, och så avslutade jag kvällen med alldeles för mycket tacos tillsammans med två favoriter. Idag; Mors dag och något slags mentalt slagsmål med mig själv.
38 kommentarer

Things We Left Behind

 

All the dirt that stained you
While you left behind the wall
And the ones that let you down
They haunt us now
Can you see the others, little traces in snow
They're the faded tracks of things
We left behind

 

Atlas är ett band som spelats flitigt hos mig den här våren. Bandet består av Ludvig Andersson och Mats Lundgren. Ludvig som tillsammans med pappa Benny skapade ett filmbolag och köpte filmrättigheterna till Cirkeln, ni vet. Atlas står för en del av musiken som finns i soundtracket. Ja, där har ni den kopplingen. Hur som haver; Jag älskar Atlas! Så bra musik. Förutom Things We Left Behind som finns här ovan bör ni särskilt lyssna på Gloomy June, Love Child, Dance Like You Mean It och Schools Out. 
atlas
12 kommentarer

Agnes i kvällssolen

32 kommentarer