Mina sekunder hör inte ihop med era

Fredagens pizzahäng innan Björnstammen och en väldigt allvarsam selfie med nytt hår.
 
Det är onsdag kväll och jag undrar vad som hände. Helgen var nyss, men känns samtidigt så oerhört långt bort. De senaste dagarna går inte att förklara. Intrycken är för många. Tiden rusar som vanligt, men jag tror min egen har stannat upp för ett tag. Mina sekunder hör inte ihop med era, de tickar inte förbi i samma tempo. Jag har burat in mig i glas. Sånt som måste putsas. Jag letar tillbaka, vet att jag snart är där, vill inte att ni springer ifrån mig. Är det okej att gå till sängs strax efter sju?
 
Psst, nära och kära. Jag mår bra, livet flyter på som vanligt, men jag behöver tid att rensa tankarna. Inga konstigheter.
15 kommentarer

Svalkar vinden

 
Fredag! Svansar omkring i lägenheten och kladdar glittrigt nagellack, plockar undan och diskar. Ikväll firar jag och ett gäng brudar godkända tentor med pizzaparty och dans natten lång i sällskap med Björnstammen. Oförskämt taggad.
 
Jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden
bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon
Vi har något stort på gång, så länge ingen bryr sig om
vilka höjder vi kan nå på vilken sida som vi står

Svalkar vinden, värmer solen
ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mer än mina

Svalkar vinden, värmer solen
ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mer än mina tankar
den svenska björnstammen
5 kommentarer

Det ljuva livet

Dagens Instabilder.
 
Hej vänner! Jag vet inte var jag slutade sist, och knappt vad jag gjort sedan dess heller. Dagarna flyter lite in i varandra, och de går så försvinnande fort. Men jag lever life, alltså. Spelar beerpong, bläddrar omotiverat i kurslitteraturen, röjer diskberg, ser på film, skrattar åt mina vänners upptåg i Australien, cyklar med fruktan för mitt liv, hänger med mina fabulösa kursare, hetsskriver hemtentor och dansar långt in på småtimmarna. Bland annat. Det är ett jäkla virrvarr av ångest, lycka, kärlek och förvirring. Precis som det ska vara.
 
Psst! Igår firade jag två år med mitt körkort. Teori: Det är svårare att cykla än att köra bil.
Psst igen! Jag, Zarah och Linnéa har en podd. I första avsnittet pratar vi om första intryck, svett och annat trams. Lyssna här!
10 kommentarer