Vi är coola kids

Dessa bilder är roliga av så många anledningar. Särskilt tillsammans. Och de är så talade för mitt liv just nu.
 
Vad hände här då, med bloggpaus och lösenordsskydd? Jag har bytt strategi. Jag kommer blogga, men helt lägga nätverkandet på is för ett tag. Inte för att jag inte älskar att "umgås" med er på det här sättet, det gör jag, utan för att jag inte har tid eller ork för det i mitt liv just nu. Dessutom kommer jag helt strunta i när och hur många inlägg som publiceras. Inte tänka ett skit på vilken tidpunkt ett visst inlägg får bäst publicitet. Allt sånt tänker jag strunta i ett tag. Lösenordsskyddet kan nog komma och gå en del, ibland får jag nämligen små infall och känner att jag måste värna om min integritet och liksom håva in alla delar av mig själv som jag kastar omkring mig. Med det sagt; Det blir som det blir, och jag tänker inte jaga er.
 
Veckan jag lämnar bakom mig vände tvärt i lördags morse ungefär. Jag lämnade feberfrossa, deppiga tankar och ett tungt huvud bakom mig och har sedan dess haft en så jäkla fantastisk helg. Jag har varit produktiv, hängt med människor, varit otillgänglig, tjafsat, glömt bort, saknat poppisar, inspirerats av andra, druckit vin, bakat mitt i natten och fnittrandes vandrat hem i mörkret arm i arm med en vän. Livet liksom är vad det är. Jag backar och går framåt, försöker låta andra trampa på min jävla stolthet.
Och mitt i alla fel så blir det ett och annat rätt.
15 kommentarer

Adjö för en stund

 
Jag tänker vara så djup att jag startar inlägget med en bildanalys. Bilden ovan är nämligen, med lite fantasi, en bra avspegling av mitt liv just nu. Jag är glad och nöjd, men lite mitt i en inandning. Mitt i en mening. Jag blundar och vet inte om det är undvikande eller drömmande. Allt är liksom lite otydligt, och det är svårt att avgöra vart jag är på väg.
 
Jag har tänkt lite, och kommit fram till att jag ska stänga bloggen ett tag. Om det blir ett par veckor eller ett par månader, det vet jag inte. Jag kommer om ett par dagar sätta ett lösenordsskydd på den, sedan lovar jag att tala om när jag är tillbaka. Vill ni ändå hänga med på en kant i mitt liv så kan ni följa mig på Instagram där jag heter @elllengrantz.
9 kommentarer

Två proppfulla veckor

Det senaste från min Instagram.
 
Att uppdatera bloggen går väl inte sådär jättebra just nu. Har haft mer eller mindre fullt upp varje minut de senaste veckorna. Stundtals stressigt och tungt, men på det stora hela trivs jag så jäkla bra med livet jag lever just nu. Jag har knappt spenderat någon tid i skolan, men desto fler timmar har lagts på grupparbete och hemtenta. Jäklar, vad jag pluggdeppat på de där uppgifterna. Nu är de dock klara, och trots att jag är långt ifrån stolt över dem så är de inlämnade och den första kursen klar.
 
I övrigt har de två senaste veckorna bjudit på en massa bra Zarah-häng (hon kom exempelvis med glass och vin lite spontant en torsdag), fikadejt med delar av klassen, Låt flyktingarna stanna-manifestation, Color Run och sushimiddag med Moa och Linnéa. Och en hel del till. Nu ska jag städa iordning lite i lägenheten, packa min väska och dra hem, alltså hemhem, över helgen.
4 kommentarer