Aka, vin och blå ovve

Tre fabulösa bilder från igår. Moa äro den bästa på att förmedla känsla i bilder.
 
Igår var det Aka-onsdag. Efter en slö förmiddag på soffan drog jag på mig ovven och mötte upp mitt crew vid affären. Hemma hos Linnéa lagade vi vegomat, drack vin, diskuterade livets alla problem och låg på golvet och skrattade. Senare gick vi ut; bekantade oss med nya människor och dansade in Mikaelas födelsedag. Fin kväll, fina favoritsmurfar.
 
Idag då? Informationsmöte om utlandsstudier och trött dagen efter-käk med några av brudarna. Nu sitter jag på soffan och knaprar morötter. Kroppen värker både lite här och där. Överväger att dra en film innan jag kryper ner och försöker ta igen den senaste nattens alldeles för få timmars sömn. Ja, ni märker ju. Jag har inget vettigt att säga och inga vackra ord att förmedla. Men jag mår väldigt bra just nu, och det räcker ju faktiskt.
25 kommentarer

En fin start på veckan

Såhär såg jag ut igår. Hej, hej!
 
Skål för en bra start på vecka 4! Eller ingen skål förresten, den biten tar vi först imorgon. Den nya kursen började igår och den verkar faktiskt intressant. De första föreläsningarna har varit så himla peppiga. Längtar (!) tills kurslitteraturen dimper ner i postboxen. Eller hos ombudet. Ja ja, detaljer. På grund av ändringar i schemat är jag föreläsningsfri fram till nästa tisdag, dessutom. Och med alla planer som ligger framför kan jag inte annat än att tycka livet är ganska snällt mot mig.
 
"Det är konstigt att du är så glad idag också, med tanke på hur glad du var igår."
Mina humörssvängningar undgår inte någon. Det är på den nivån att jag blir på min vakt när jag känt mig lätt för många dagar i rad. Ikväll kom dock en dipp, och jag finner nästan lite trygghet i det. Ångesten och tvivlet är det bekanta. Efter två timmar på soffan med en trist tomhetskänsla börjar jag dock repa mig. Fokus på det fina, fokus på det fina.
16 kommentarer

Pepp och produktivitet

Så himla mysig kväll med min bästa vän igår.
 
Min lediga vecka har kommit till sitt slut. Jag har haft det så jäkla kalasigt de senaste dagarna. Sedan jag landade i skogen har jag nämligen både kramats med en saknad kollega, fyllt på garderoben, hämtat små gosiga varelser på förskolan, druckit kaffe och plugghetsat med min syster samt pratat högstadiebråk och andra knäppa minnen med min bästa vän. Kärleks- och trygghetsdepåerna i kroppen är väl påfyllda.
 
Det har varit ett jäkla farande fram och tillbaka den senaste tiden, men nu är jag tillbaka i Jönköping. Efter en fika med mor och far har jag både torkat golv, dammat, putsat badrumsspegeln, rollat soffan (!) och städat toaletten. Och målat naglarna! Så jädrans produktiv. Har dessutom klickat hem kurslitteratur för 900 spänn. Mindre kul, det sista. Känner mig dock pepp på livet ikväll. Är så redo för terminsstart imorgon, och veckans alla andra planer också för den delen. Hit me, bara.
19 kommentarer