Pannkaksfrulle, moln och solbrillor

 
Dag tre på Julias födelsedagsvecka och vi fixade lyxfrulle. Amerikanska pannkakor med banan, nutella och hallon. Satt i timmar och pratade om våra framtida hus, män och barn. Vi har eventuellt ett problem med att leva i nuet. Efter att ha scrollat en stund på Hemnet och forskat bland släktnamn bestämde vi oss för att ta en promenad och gick till Schönbrunn.
 
 
Vi fick för oss att det var soligt ute och tog på oss brillor. Det var troligen den molnigaste och blåsigaste dagen sedan vi kom hit. Oh well, vi såg ju i alla fall coola ut. Detta tills en aggressiv vind knuffade ner Julias solglasögon på näsan och fick håret att flyga över hela ansiktet. Var äventyrliga och tog en ny väg hem. Slutade med att vi gick vilse och fick en väldigt lång promenad på köpet. Spännande liv vi lever. Nu inväntar jag kvällens första lektion i Presenting & Negotiating. 18:30 till 21:45, mycket oklar tid.
wien
10 kommentarer
Henrietta

Ser härligt ut!

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh vilka härliga bilder :). Ser underbart ut :D

Hel%E9na

Så härliga bilder på er :D Låter riktigt gott med en sådan lyxfrukost :D Kram <3

Netti Starby

Vad underbart med lyxig frulle och så härliga bilder! Kramis

Hanny

Tre trallande jäntor fast precis som i De Tre Musketörerna var antalet bara två.Eller hur det nu var? Bra att ni smittar ner er nya stad med vackra leenden.
Lyx att fylla år i en hel vecka.

Linda

Åh så härligt!!

Pauline Hurtig

härligt! älskar lyxfrulle!

Lillabus

Låter ju som bra födelsedag tycker jag. Och ibland är det bara bra att se cool ut och strunta i om det är sol eller inte.

NICOLE

Så härliga bilder på er :) och visst är det kul att spåna på framtiden :D

Johan

Det låter ändå som att ni ha det bra där nere :)
Här är det dock strålande sol ;)

Och lektionstiden där... den var väldigt udda... :O

SV: Ja, det tror jag också. på ytan låter det som ett bra förslag, men skrapar man på ytan så ser man att konsekvenserna av det skulle slå tillbaka. Iaf om man enbart skulle höja skatterna. Tror kanske det skulle kunna vara en del i en större helhet, men definitivt inte som enskild faktor...