Vår första dag i Wien

 
Lördag morgon och vi vaknar till den första dagen i vår nya stad. Godmorgon, hur känns det? Har du sovit gott? Jag vill alltid ha en sambo. Vi drar på oss byxor till sovtröjan, struntar i bhn och sveper vinterjackan tätt kring kroppen. Kilar över gatan och handlar mat och tandkräm. Dricker kaffe, käkar frukost, duschar.
 
 
Vi äter pasta med tomatsås till lunch. Jag känner mig plötsligt lite låg och vi måste prata en stund om det som skaver inuti. Svårt att sakna, svårt att ändra relationer.
 
 
Sen går vi ut på stan. Det är slaskigt på gatorna och ganska kallt. Hamnar här. Tar tusen bilder och blir blöta när någon cyklar omkull bredvid oss. 
 
 
Vi går vilse och det är jättekallt och plötsligt är vi här. Hittar så småningom rätt och kommer hem, något besvikna på hur tidigt matbutikerna stänger.
 
 
När vi tinat upp och vilat, ätit rostbröd med bananslantar och druckit kaffe byter vi om till glittertröjor och tar tunnelbanan till en bar. Vi möter upp ett gäng utbytesstudenter som bara växer och växer under kvällen. Vi dricker billiga drinkar och skakar händer. Träffar personer från Finland, Frankrike, Argentina, Ryssland, Kroatien. Här finns en strippstång som faktiskt används, folk sjunger karaoke och alla röker inomhus. När vi går får vi kindpussar och morgonen efter luktar våra kläder som om vi rökt i 50 år och aldrig tvättat. 
utbytesstudier wien
11 kommentarer
Photo by E M E R E L L A

Härliga bilder tjejen! :)

Kolla gärna in min senaste youtube video och tryck till vad du tycker :) Annars så hoppas jag att din helg har varit toppen :)

Amanda Forsman

Ser härligt ut!

Netti Starby

Åh vad kul och vilka härliga bilder! :-D Kramis

Pauline Hurtig

vad roligt!

Johan

Hoppas att ni får det bra där nere nu under våren!
Nu är det kanske inte så fint där men kan tänka mig att det blir fint om någon månad eller så :)

SV: Det gör jag verkligen, det kan jag lova dig!

Ja det är verkligen kul och på fredag kommer det bli mer radio :)

Ida

Åh vad härliga bilder :)

Carolina Thoor

Låter som en händelserik dag :)

Sv; ja, jag älskar också rosorna :D

Linnea Aurora

Ser ser/låter väldigt filmiskt alltihop måste sägas!!!

Gabriella

Åh såå roligt!!

Days by Johanna

Låter som en bra första dag!

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh ser roligt ut :D