Foton jag taggats i på Instagram

Jag är ofta så upptagen av mitt eget flöde att jag glömmer att andra ibland lägger ut bilder på mig på Instagram. Fick inläggsinspiration från Sandra, så tänker att vi nu kikar på några av bilderna jag blivit taggad i!
 
 
Här var jag, Angelica, Matilda och Caroline på Latitud för snart två år sedan. Är det inte väldigt mycket "De tre vännerna och Ellen" över den här bilden?
 
 
Här var det december och jag hade flyttat till Jönköping och vi spontanade en utgång på studentklubben. Minns jag inte helt fel var detta dagen då nästan hela stan blev utan varmvatten och jag fick duscha iskallt? Tittar förresten alltid såhär kärleksfullt på Linnéa. Alltså verkligen alltid.
 
 
Julafton 2015 genom mammas telefon.
 
 
En annan utgång, och då är det ju standard att gå på toaletten tillsammans. Helst fyra pers. Här med Moa, Linnéa och Julia.
 
 
I början av maj förra året var mamma på besök i Jönköping. Det finns så många känsloladdade händelser kopplade till just den dagen att jag blir alldeles matt av att ens tänka på den. Men vi hade en varm fin dag, hon och jag, trots att allt var kaos runt omkring. 
 
 
Här är jag och Linnéa på hennes 22-årsdag förra våren.
 
 
Senare i maj hade vi (som på sensommaren skulle vara faddrar för en grupp nya studenter under insparken) förfest tillsammans innan vi dansade bland andra overallklädda. Det bästa med att bo i ett hus fullt av studenter är att så många man känner bor bara någon våning upp eller ner.
 
 
En kväll gick (cyklade) mina tjejer och jag till Vätterstranden. Hade en så himla fin kväll och jag är så glad att dessa bilder finns. Bara se hur drömmigt det var? 
 
 
På tvåårsdagen för vår student taggades jag i den här gruppbilden. Minns att en av våra lärare brukade påpeka att alla i vår klass såg likadana ut och det provocerade mig, men ser att det ligger mycket sanning i det hela.
 
 
En bild från min 21-årsdag! Blir fortfarande varm när jag tänker på den kvällen, och ibland ledsen för att det var sista gången jag träffade min vän (som tog bilden) innan hon dog.
 
 
I september samlades tjejgänget i min lägga för att pärla "Aldrig ensam"-armband. När jag ändå skriver om det: Köp ett armband för att bryta tystnaden om psykisk ohälsa. Finns att beställa från deras webbshop. Gör det bara.
 
 
I oktober var det kanelbullens dag och Julia och jag slog oss ner vid Moas köksbord för fika. Jag fick rostat bröd också för det här var i en period då jag var lite all over the place fast ändå ingenstans med mina tankar och känslor och glömde äta ibland.
 
 
Matlagning hos Moa med efterföljande utgång. Hjärtisar.
 
 
Här hängde vi hos Linnéa. Minns att vi konstaterade, när Mikaela och jag gick hem och de andra gick ut, att det alltid dyker upp konstiga grejer att ta itu med när vi försöker ha roligt. Oh well.
 
 
Roadtrippade till mitt hemhemma med tjejerna.
 
 
Innan vi körde tillbaka till Jönköping tog min mamma den här suveräna bilden på oss. Tröttmössor. Hade glömt att det kan vara höst, förresten. Vad fint det är med gula och röda löv ändå. 
 
 
Precis innan julafton var jag hemma hos mina föräldrar igen och då bjöd Angelica in mig, Elin och Caroline på grötfrulle. Hur mysigt? Bortsett från att jag var 100% ledsen då. Jag var verkligen så nere däromkring.
 
 
Några dagar senare var samma gäng + Matilda ute i min skog för en picknick. Snölöst december, minsann.
 
Läs också:
instagram
23 kommentarer
Netti Starby

Vad kul att du har hittat bilder som du är med på hos dina vänner på Instagram! :-D Kramis

Amanda

Åh så härliga bilder! :)

Alice Lindström

Vilket roligt inlägg! härliga bilder :))

ISA

åh men snygging du! vågar inte ens kolla på de bilder som inte JAG lagt upp och bestämt, haha ;)

Gabriella

Åh såå roligt inlägg!!

Amanda

Så rolig idé på inlägg!!

elin

Roligt att se<3

Bella

Åh vilket roligt inlägg! Skulle utan tvekan hakat på detta förutsatt att inte mina taggningar var så konstiga, haha.. av någon outgrundlig anledning brukar nämligen en arabisk kille jag inte känner tagga mig i alla sina bilder.

Linnéa

Sååå härliga bilder <3

NICOLE

Åh vilken rolig idé! Den kanske jag lånar :D (länkar dig såklart). Tror dock att mina bilder jag är taggad i handlar om mat mest hahah ;D SV: Tack snälla för din åsikt kring skorna! =)

Louise

vilka fina bilder :D

Johanna Utterberg

Superkul inläggs-idé och så många härliga bilder du taggats i! :)

Erika

Vad roligt att se tillbaka :) Ligger så mycket tankar och känslor bakom bilder som tas!

Ida Lindborg ♡

Så härliga bilder!:D

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vilket härligt inlägg :D

Sara Karlsson

Vilken smart och rolig idé! Härligt 😃

Sara Ekman

kul inlägg :D

Matilda Berlin

Men åhh vilka härliga bilder!! =) Kram

Days by Johanna

Så härliga bilder. Ibland glömmer man bort vilka man taggas hos hihi

Pauline Hurtig

men gu vad kul att få se vad andra taggat dig i :D

Celine

Åh så kul att få läsa igenom!

MALIN

Kul att se :) Och vilka fina bilder på dig! Kram

Tilda Barkselius

Himla kul att få se :)