Sol, kramar och akutmottagningar

 
Hej vänner! Vad soligt och varmt det varit de senaste dagarna, på flera sätt. Jag har gjort byn med Angelica (det vill säga handlat sköljmedel och ljuslyktor och tacos - bästa vardagshänget), ramlat in i en gammal vän på kuppen och kramats nio gånger i rad för att det var så länge sedan sist. Jag har haft samtal på psykiatrin och suttit på en parkbänk med mamma; ätit glass och delat en kaffe.
 
 
Den här kotten har varit på besök också. Vi skulle göra en utflykt tänkte vi, titta på djur och ha picknick och sådär. Men undertecknad fick väldiga smärtor i magen och kräktes och hade sig och fick åka till akuten, först i Oskarshamn och sedan i Kalmar där jag blev inlagd. Vilken drama queen jag är, va?
 
 
Väcktes ur min ryckiga sömn innan klockan sex i morse för att ta nya blodprover. Sedan har olika personer stuckit mig i både armveck och händer hela förmiddagen. Är alldeles stel och öm nu. Har en lätt inflammerad blindtarm som läkaren tänkte operera bort, men smärtan blev lindrigare dag två och andra ärenden behövdes prioriteras. Vi kom överens om att koppla bort mitt dropp och skicka hem mig. Blir smärtan värre igen väntar operation. Enligt läkaren är det mest en tidsfråga, men om det innebär några dagar eller ett år är lite oklart. Min vårdjournal har ju fullkomligt exploderat det senaste året. Hashtag alltid sjuk. Skulle kunna skriva en hel roman om min vistelse på sjukhuset, men mina ögonlock är alldeles för tunga för det. Well, jag får sova i min egen säng i natt och det känns skönt.
15 kommentarer
Pauline Hurtig

hoppas blindtarmen är snäll emot dig!

Netti Starby

Usch vad jobbigt och hoppas att det blir bättre! <3 Kramis

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Usch och fy! Hade precis samma i höstas, vet hur ont det gör :(. Jag hoppas man slipper få det där igen, men läkaren sa samma till mig som till dig. Kram på dig!

MALIN

Men åh nej...... vad tråkigt! Krya på dig! Kram

Emma Hellström

Krya på dig!! Låter inte roligt alls.

NICOLE

Fina du! Men alltså det där lät inte alls kul :(( Hoppas det inte blir så illa igen.

Erika

Men fy :/ Den där dumma blindtarmen.. som vi inte ens behöver!

Gabriella

Åh så läskigt, hoppas att allt blir bra!!

Anita

Men usch... Lät inte roligt! <3

elin

Sv: Åh tack , det hoppas jag med! Så jobbigt , hoppas allt blir bättre snart<3

Johanna Utterberg

Men oj, huh stackare!! Hoppas det är bättre nu.

Bella

Usch, det där med sjukhusvistelser är så himla jobbigt. Har precis som du en hel roman i historiken gällande just sjukhus, ända sedan barnsben faktiskt. Lider verkligen med dig. Krya på dig!

http://nouw.com/bellss

Linnéa

Så somriga bilder :p

Men usch och fy för sjukhus och prover, krya krya <3

Ida Lindborg ♡

oj vad jobbigt, krya på dig hoppas du mår bättre snart!!

Ellen

men oj! hoppas du får vara pigg under sommaren nu <3