September i regn

 
Jag försöker vagga mig själv in i bloggfas, skrivfas. Tar hjälp av Skrivarlistan och andras ord som vanligtvis triggar mina. Effekten är inte vad den brukar. Jag behöver sänka musiken för den stör och meningarna har tappat sitt innehåll. Hjärtat slår för ettrigt, rörelserna är ryckiga. Kanske är det peppen blandat med nervositeten lugnet pressen tacksamheten. Kanske bara koffeinintaget.
 
September har varit regn regn regn grå himmel fuktig luft. Stundtals tjurig, svår. Men också fin och snäll. Jag har lärt mig att vara klar i god tid, känt mig som en genuint duktig student. Blivit stärkt av alla nya. Uppskattat människor istället för inte. Jag har fått brunchbesök av Medelin, drömt de konstigaste av drömmar. Ibland fallit dit igen. Jag har hängt med hela gänget i Linnéas soffa, blivit biten i fötterna av störig men bedårande kisse. Tycker så mycket om livet när jag får dricka vin hos Moa i samma takt som samtalen kvartetten emellan blir mer högljudda, modiga. Jag tycker så mycket om att gå med regnjacka och paraply längs cykelvägen till min vän för att bota bakfylla med chips. Tänker att våt asfalt ändå gör sig bäst i gatlyktsljus. Jag tycker så mycket om när samma person trillar in med fika några dagar senare och vi tänder ljus när det mörknar utanför. Tycker så mycket om när jag går till sommarens kollega för att låna en väska och kaffebryggaren redan puttrar när jag kliver innanför dörren. Hon skummar mjölk på spisen och vi hjälps åt att plocka upp hakorna från golvet när vi berättar för varandra om personer som visar oss hur fina saker kan vara.
24 kommentarer
Angelica

Så vackert skrivet!

Heléna

Det gäller verkligen att hitta ljuspunkterna i tillvaron när det är höstrusk i olika former <3 Kramar fina du <3

Pauline Hurtig

älskar rummet på översta bilden, så mysigt!

Johanna Utterberg

Älskar ditt sätt att skriva och låter som du har flera glimtar från september!

NICOLE

Så fint <3 Ja september bjussar verkligen på mycket regn och gråa dagar, men det verkar som det är bra trots det! Härligt, kram

Jasmine

Ellen, jag kikar in här och inser att det var alltför länge sedan jag senast läste dina ord. Som vanligt blir jag berörd - både av sorgen du har beskrivit, av glädjen om kom strax därpå och vardagen som påverkar dig på så många sätt. Tack för att du delar med dig!

(Sent) Svar: Tack för de fina orden och för gratulationen! <3

Kram

MALIN

Vilka härliga bilder! Kram

Amanda

Så himla mysiga bilder<3

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så fina bilder :). Har varit en riktigt regnig september här med :/

Sara Ekman

så tråkigt med regn :(

Meg

du får de mest vardagliga ting att låta intressanta på sättet du skriver på. att gå in på din blogg är som att läsa en novell :*

Gabriella

Jättefina bilder!!

Ida Lindborg ♡

Åh så mysiga bilder!:D

Louise

Så mysiga bilder! 😊

Celine

Åh vad du fick mig att sakna mitt tjejgäng hemma i Sverige nu haha! Låter som att du haft en fin månad iaf <3

Linnea Kinis

ja här har det också regnat så himla mycket :/

Sara Karlsson

Så mysiga bilder!

Anita

Åh, mysigt :D

Johanna

Så vackert skrivet. Ja usch september har varit så regnigt men du verkar ha haft det fint ändå☺️💪🌺

Emma Fernhagen

Åh vad mysigt det ser ut, jättefina bilder!
sv: Tack så mycket:)

Johan

Nej, vädret har sannerligen inte varit något vidare bra nu i september... men kaffe, fika, tända ljus och regn utanför fönstren är ändå ganska nice :)

SV: Jag tycker den är grym! Ligger just nu säkert på min "Bäst just nu-lista" på Spotify :)
The nationals har jag inte lyssnat på... ska lyssna och se vad jag tycker, tack för tipset! :)

Linnea Aurora

Åh fint!

Lillabus

Låter som att ditt september var mycket mysigt. Saknar verkligen sådana där vinkvällar med vänner, blir inte mycket av det med småbarn kan jag säga.

Jeanette

Så fint skrivet inlägg :) Och alltså åh, den där chokladen, den är så god!