Foton jag taggats i på Instagram sedan sist

 
I december förra året julfikade jag med Julia. Sen travade jag iväg i mörkret och träffade en person några gator bort. Och det var ett så kul och knäppt möte att jag var fnittrig hela bodypump-passet dagen efter när jag träffade Julia igen och skulle berätta om kvällen. Äventyr. ♥
 
 
Firade jul och hade syskonbarnen i knät hela Kalle Anka. ♥
 
 
På nyårsafton åt vi lunch hos min faster. Så gulliga här, jag och mamma!
 
 
Firade Alla hjärtans dag med mina hjärtan som sig bör. När de drog ut och klubbade gick jag hem och sov med en person jag träffade då. Jag är 1: en partypooper och 2: en sucker för tillfälliga snubbar tydligen. Allas drömkompis som ni hör!!! 
 
 
Min syster fyllde 30! Vi drack bubbel och alla var sjuka.
 
 
På valborg kom Angelica och hälsade på! Vi vinade med Veera och Linnéa och hängde hos min granne med en massa bekanta. Jag var hög på livet.
 
 
I vårens första soltimmar picknickade jag med Linnéa, Veera och Albus. Det blev kallt så himla fort som det blir på våren men vi envisades såklart med tunna kläder ändå. Våren. ♥ Snart kommer en ny!
 
 
Här hade jag jobbat min första natt, hade sovit typ 3-4 timmar och gick och lunchade med Annika och Klara. Mys trots att jag kände mig bakis hela dagen pga det gör man om man sover dåligt kids det är precis lika illa!!!
 
 
Sen var det augusti i mina taggade bilder och jag träffade Lina för första gången på alldeles för länge och det är så himla fint med vänner som man bara träffar igen och slås av hur mycket man kärlekssvärmar för personen. Tycker så mycket om Lina.
 
 
Med Angelica på min födelsedag. Min Angelica, alla dagar, alla år. ♥
 
 
En höstkväll drog Klara, Annika och jag en spontanbowling. Det var 100% kul. Varför bowlar man inte jämt? På vägen hem bad vi en random förbipasserande att fota oss i tunneln. Sen tyckte vi det var så synd att sluta hänga efter en trevlig kväll så vi stampade in mot stan igen och tog en kvällsfika.
 
 
En bild från försommaren. Har man sett några så glada eller.
 
 
Höstens kanske bästa dag när Klara tog med mig och Annika till sitt sommarhus. Vi plockade svamp och upprepade DETTA ÄR LIIIIVET 18 gånger i timmen.
 
 
Den här bilden la Lina upp nyligen med texten "Sällan så glad som med denna". DÅ BLEV JAG BLÖDIG SÅKLART!
 
Får ni inte nog så finns det mer:
instagram
14 kommentarer

Jättemånga veckor i snabbrepris

Vad länge sedan det var vi recappade livet här eller. Vi gör det lite nu då. De senaste veckorna har följande hänt i det lilla livet som tillhör mig:
 
Nej gud vad pretentiös det blev här kommer några himla bilder bara herregud:
 
 
Branschdag med Annika, Klara och Jenny! Kul med branschdag. Också kul: Vi tycker kommunikation är det viktigaste som finns men tycker ofta också att det är svinläskigt att mingla med nya människor.
 
 
Hängde hos storasyster i Stockholm och gjorde ärenden och hade det mysigt. <3
 
 
Nästan varenda liten del av vår spretiga familj samlades hemhemma i skogen en helg och bakade pepparkakor och lite annat.
 
 
Körde en favorit i repris från förra året; första advent med systrar och mamma i Stockholm.
 
Och eftersom ni probs jättegärna vill veta vad jag mer gjort i mitt liv (bara antar att ni är lika besatta av mitt liv som jag är?) ska jag berätta det nu. Jag har exempelvis jobbat, haft vinmiddag med Ida, tränat, fikat med min syssling, gått på bio med Linnéa, varit på middag med jobbet, agerat kattvakt åt fluffboll, gjort sushi med Linnéa och busat runt. Typ. Bland annat. Herregud hörni. Livet håller högt tempo. Jättejätteglad för att det finns en kväll (ikväll) där jag kan andas ganska lugnt. Ända in i i kaklet då 2018!!! Osv.
10 kommentarer

I'm gonna love you like I'm gonna lose you

Relationer är så komplicerade. Skaviga, utmanande, utmattande. Ibland. Men också: Vänner är fan det finaste man har.
 
För alla gånger jag knackat på era dörrar med rödsprängda ögon och tårarna fortfarande rinnande. För skratten i publikhaven, för frukosten ni ställt framför näsan på mig. För att ni ställer krav, för att ni skäller, för att ni kramar om, tror på, håller om ryggen. För er syrliga humor. För att ni står redo med knytnävarna när någon är ett svin, en egen liten armé.
 
 
Tacksam 4-ever.

15 kommentarer