Blombud, tjejkväll och plugg

Hej kompisar! Det är lördag eftermiddag nu men jag tänker att vi börjar där vi slutade - i onsdags.
 
 
Jag kan ha gnällt lite väl mycket (bland annat i förra inlägget) om att jag så sällan får blommor, för när jag var mitt i förberedelserna för en kväll med mina tjejer knackade det på min dörr. Vem stod där om inte min fantastiska granne, med blommor? Han är så jävla fin.
 
 
Alltid när en kommer till Mikaela (och numera även Julia) är det så fint fixat. Denna gång med både ballonger och sugrör föreställande hjärtan, bland annat. Spana förresten in mitt happyface när jag umgås med detta gäng! Vi ser sjukt uppställda och medgörliga ut på andra bilden, haha. Skit samma, kontentan är att jag mådde så himla bra av denna kväll.
 
 
Annars ser mina dagar mest ut som ovan. Det är OS, plugg, föreläsningar, te och tentor. I morse steg jag upp vid 8 och gick till gymmet innan damstafetten på tv. Medan skidskyttet pågick torkade jag fönsterbrädor, golvlister och hyllorna över köksskåpen. Organiserade om i hyllor och lådor, packade in all ren tvätt på rätt plats. Tog lunchpaus framför På spåret och tröttkraschade efteråt. Försöker påminna mig själv att det är viktigast att lyssna på kropp och knopp (hej från en vandrande klyscha), trots att ett par saker till borde göras. Äh vad fan, det är ju en dag i morgon också (sa ju det).
21 kommentarer
NICOLE

Så härligt du verkar ha haft det - och.. din granne?? Hur fiint gjort :D Och nu gör jag dig väl stolt när jag de senaste dagarna faktiskt SETT en DEL OS ;))) Haha! Ha en fin kväll!

jessy

Men va härligt och mysigt ni såg ut att ha det :D

Jonna Elb

Så mysigt <3

Celine

Men så gulligt av din granne <33

ullie

bäst att va duktig när andan faller på

tack för tipset om texterna

Sandra

Sv: hihi, TACK! Men ja, vi får höras när allt inte är så intensivt, eller som för mig, ganska ovisst om hur det ser ut. Jönköping får det absolut bli någon gång iaf!

Sara Ekman

Härligt! :)

emelie andersson

Åh vilken mysig tjejkväll! :) sånt ger så mycket energi!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Alltså hur fint av din granne att ge blommor :D.

Pauline Hurtig

låter härligt :)

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Åh så fint gjort av din granne :)

Linnea Kinis

mysigt att få blommor! :)

Netti Starby

Vad mysigt och fina blommor! :-D Kramis

Matilda Berlin

Men alltså wow vilken fantastisk kväll det såg ut att vara! Drömgänget ju <33

Johanna Utterberg

Så mysigt med tjejkväll och skönt med effektiva stunder om man tillåter sig att faktiskt vila lite däremellan! Ha en toppensöndag <3

My

Vilken härlig kväll med tjejerna :D

Amanda

Men alltså guuuuud vilken fin granne du har!!!<3

Sarah

Så snällt av din granne :)

Louise

Alltid underbart med blombud! 😃

Amanda Eveline - Utbytesstudent i Singpore

åh vad mysigt!

Ronette

"Organiserade om i hyllor och lådor, packade in all ren tvätt på rätt plats." Så tillfredsställande att läsa om på nåt sätt haha, så skönt att få ordning ju. Påminner mig om att städa min kaosgarderob som knappt går att stänga atm... :))