Bubblande lördagstankar

En bild (okej, två) som beskriver torsdagkvällen - glad men skjut mig.
 
Jag bubblar just nu, av glädje. På riktigt. Sådär så det känns i hela kroppen. Eller tja, mest på insidan. Skulle ni skära ett snitt i mig så skulle det flyga ut fjärilar, på den nivån är det. Gotta love the mood swings. Jag vet faktiskt inte riktigt var detta plötsliga lyckorus kommer ifrån, men jag tackar och tar emot så länge det varar.
 
Efter en veckas seg förkylning var det igår dags för ett kvällspass på jobbet. Jag har tydligen förlorat alla mina hjärnceller medan jag varit sjuk, för jisses vad jag hade snurrat ihop min fredag. Upptäckte av en ren slump, och alldeles för sent på dygnet, att jag skulle jobba kväll och inte dag. Min förvirring roade dock både mig och mamma. Pucko-Ellen. Fick kassera alla mina fina planer tyvärr, men det blev en bra dag ändå. Sjukt kul att jobba igen faktiskt. Har så fantastiska kollegor. Och kunder, som säger "Vilken tur jag har som får handla utav dig".
 
Nähe, hörni. Med fokus på rätt saker och rätt personer blir vardagen ganska så fin trots alls. Ibland måste jag krampaktigt leda tankarna i rätt riktning, "Rätt fokus, Ellen, rätt fokus", för att inte tappa bort mig alldeles. Men det är värt det. Älskar när man bara slås av vilka fantastiska människor man har omkring sig och känner att detta är allt som betyder något.
31 kommentarer