Vecka 32 - en kärleksvecka

Hej och välkommen till Ellens veckouppdatering utav bloggen! Jag har haft semester hela veckan och herre-jävla-gud vilken vecka detta varit. Vad lite man vet om livet i förväg, på gott och ont.
 
 
I måndags fick jag träffa Linnéa som var tillbaka i Jönköping efter sin semester. Vi käkade sushi, började titta på en ny serie och pratade ikapp lite liv. Väldigt trevligt att ha henne på plats där hon bör vara igen. Det vill säga sju minuters promenad från mitt hem.
 
På tisdagen hägrade fikadejt med Annika och Klara som jag inte träffat sedan början av juni. Vi drack iskaffe, gick igenom sommaren, diskuterade relationer och stundande praktik och stil. Mest stil, för oviss framtid är lite mer ångestfyllt. Tänk att jag snart får se dem varje dag igen! Hurra!
 
 
På onsdagen fortsatte kompishänget. Linnéa och jag åt crepes och tjuvstartade firandet av min födelsedag. Hon hade med fina presenter från gänget och sen sa vi ungefär "kul att vi behagade vara i samma stad tre dagar, ses om två veckor igen".
 
 
... för på torsdagen packade jag nämligen med mig halva garderoben och drog hemhem till skogen! Lina var snabb som vinden med att knacka på dörren. Vi drack islatte i trädgården med mina föräldrar, pratade politik och klimat med dem innan vi styrde bilen mot Kalmar.
 
 
Vi satt i en ring i det totalt upptorkade gräset och åt sushi, det gamla gymnasiegänget. Så KNÄPPT att det är drygt fyra år sedan vi hängde ihop som en liten sekt och delade allt med varandra. Väldigt fint att se dem.
 
 
Fredagen kom och min födelsedag med den. Jag dansade till Abba i köket hela förmiddagen medan mamma lagade mat. Blev overwhelmed av all kärlek jag fick under dagen. På kvällen knackade de på en efter en - Angelica, Lina, min faster, min syster med familj. Så _TACKSAMHETSBLÖDIG_ för hela denna dag? För människorna i mitt liv? Trodde jag kände sådääär för min födelsedag, men jag vill fan fylla år varje dag. Mer kärlek åt folket (mest mig). <3333
 
 
På lördagen fortsatte stadsfesten. Jag plockade upp Angelica och Lina och drog till Kalmar igen där vi tågade in i Manjas lya. Vi blev ett litet gäng som spelade spel och åt en triljard bullar som Lina tagit med från jobbet.
 
Och så idag. Söndag! I mål! Fika med mor, storasyster, svåger (ALDRIG kallat Freddy för min svåger innan hallå vad håller jag på med) och syskonbarn i Berga. Altanhäng. Skogspromenad med Medelin. Fika med Medelin. Mer skogspromenad, fast med mor och hund. Nu? TRÖTT! Imorgon har jag ledig förmiddag innan kompishänget fortsätter resten av veckan och avslutas med jobbhelg. Herreguuuud. Ska typ läsa en bok. Eller ligga stilla på sängen och scrolla sociala medier.
 
Men mest är jag så... lugn, efter denna vecka. Trygg. Tillfreds. Mitt äckligaste ord, men ändå: Tacksam. Ibland behöver man de där banala insikterna. Typ som att det är viktigare vad som händer än vad som inte händer. Vem som är där än vem som inte är där.
 
Shit. Jag hoppas verkligen att mina kära känner hur intensivt och outtröttligt jag älskar dem.
Hej alla ni som på något vis varit en del av denna vecka. In person eller i text. Jag är så jävla glad för er.
20 kommentarer
Pauline Hurtig

Vad fint ❤

Anita

Så fina bilder :D

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så mysigt ni haft det, så fint :). Älskar porslinet, jag har ju en kärlek till just porslin :)

Matilda Berlin

Men alltså guu vad mycket gott du ätit på sistone vännen <33

Sara Ekman

Mys!! <3 och så mycket god fika!!

Frida G Svensson

vilken riktig pangvecka! jag har precis hittat hit och det är jag så glad för!

NICOLE

Men åh, härlig vecka och så fina bilder :) Perfekt att träffa vänner och familj, det ska jag göra ofta nu när vi flyttat =) kram

Sarah

Så mkt som har hänt :)

MALIN

Så himla fina och härliga bilder! Kram

Emma Engström

Så himla härligt allt låter! Man ska verkligen omringa sig med personer som gör en gott <3

My Nordqvist

Men alltså åååh vilken underbar vecka!!! Så mycket roligt på en och samma gång ju, grattis i efterskott <4

My Nordqvist

Okej det skulle vara <3 var lite för snabb...

Natalie

Oj, vilket fullspäckad och härlig vecka du verkar ha haft! Helt underbar <3

Ida - foto & häst

Men så härliga bilder, så mys!

Denise

Åh så goda dom crepsen såg ut! :D

Johanna Utterberg

Låter som en underbar kärleksvecka och grattis i efterskott fina du! <3

MADDISENJ.SE

Ser ut som en riktigt fin vecka <3

Jeanette

Låter, och ser ut, som att du har haft det otroligt bra på senaste tiden :) Allting låter så mysigt.

Angelica Wåhlin

Vilken pangvecka! Glad att du fått njuta <3

Matilda Berlin

OMG! ÄLSKAR dina outfit-bilder!! Du gör mig verkligen så himla glad hjärtat <33