Om rosa naglar och tidiga morgnar

Angelica och jag en februaridag för tre år sedan.
 
Jag börjar tröttna på vintern nu. Mest som igår, när jag gick fram och tillbaka över hala gator med ett illrött ansikte som resultat av minusgraderna. Till gymmet, hem. Till skolan för att skriva tenta (jo tack, var en poäng från högsta betyg så det var väl lite surt), hem. Till skolan igen för ett seminarium i marknadsrätt, hem.
 
Jag gör mitt bästa för att skynda på våren lite extra. Stryker tre lager rosa lack över varje nagel, klickar hem två blusar utan axlar. Gläds visserligen åt att ljuset varar längre för varje dag (soluppgång 7:15, solnedgång 17:15), det går ju åt rätt håll. Varje år. Tänk att det kommer en vår varje år.
 
OS har fått mig att vakna självmant runt klockan 7 varje morgon. Eller som idag, klockan halv 6. Jag går upp och äter frukost, bäddar rent sängen och lyssnar på podd innan föreläsningen. Älskar att vara uppe tidigt. Känns som att jag tjänar in tid på alla kottar som fortfarande sover. Jag kommer trivas så bra som pensionär.
 
Vardagen känns bra just nu. Jag har koll på studierna, går till gymmet när jag känner för det, håller mig borta från skit och unnar mig en hög dos ingentingtid. Ständigt rädd att något ska störa min trivsamma lunk, men som bekant varar inget för evigt. På gott och ont.
36 kommentarer
Moa

Åhh, jag vill också ha vår.... NU!!! <3

jessy

Ja, våren får gärna komma nu! Helst igår.. haha

Netti Starby

Jag är också trött på vintern och vill ha vår nu :-D Kramis

Amanda

Åh håller verkligen med dig, är sjukt trött på vintern huhu!! Men gud vad härligt att höra att vardagarna känns bra<3

Chanapha

Är också trött på vintern nu! Förresten bilden är jättefin :)

Johanna Utterberg

Håller med dig så om att våren gärna får skynda på nu!! :) Vill ha fågelkvitter, vårsol och kaffe mot varma väggar! Och bra jobbat på tentan!!!

Pauline Hurtig

åh skynda våren åt mig med <3

Emelie Andersson

Är så trött på denna snö och vinterkyla, vill ha vår :) men precis som du säger är det så härligt att ljuset vara längre om dagarna :)

NICOLE

Har också börjat tröttna.. blä ;D hoppas våren är tidig ;))

NICOLE

Har bytt blogg nu! Och såg att kommentaren skickades till den gamla ;)) Blir förhoppningsvis rätt nu :D

ullie

åhh har ju sagt ja vill ha vår nu hoppas det på skyndar lite me dina fix :D

Anita

Fin bild :D

Emma L

Skulle inte heller tacka nej till lite vårväder nu, tur i alla fall att det är ljusare om dagarna som du säger, i alla fall nått som går åt rätt håll haha :)

Emma L

Skulle inte heller tacka nej till lite vårväder nu, tur i alla fall att det är ljusare om dagarna som du säger, i alla fall nått som går åt rätt håll haha :)

Matilda Berlin

Jag har också tröttnat nu! Var va snön i november och december när man hade julfeeling och ville ha den?? Kram sötaste du <33

Matilda Berlin

Jag har också tröttnat nu! Var va snön i november och december när man hade julffeling och ville ha den?? Kram sötaste du <33

Meg

Åh känner igen mig i det där hamsterhjulet man fastnar i under vinterhalvåret med plugg/jobb - gym - och sedan hem igen. Hoppas att solen och våren kommer extra tidigt till Sverige så du och alla andra där hemma får leva lite och njuta av uteserveringar, skinnjacka och solglajjor! <3

Linnea Kinis

Är också trött på vintern!

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Är också så trött på vintern nu... :/

Josäfin Andersson

vilken härlig bild på er! :D

Josäfin Andersson

vilken härlig bild på er! :D

Josäfin Andersson

vilken härlig bild på er! :D

Sara Ekman

vill ha värme o vår nu!

Ebba

Jag älskar också att gå upp tidigt, dock jobbar och tränar jag sent på kvällarna så det är lite svårt att gå upp i tid. Men jag kommer nog bli pensionären som tar morgonpromenader kl 6 på morgonen :)

My

En poäng ifrån högsta betyg, herregud så bra!!!!! Jag blir glad om jag får en poäng över godkänt, hahahh

Jonna Elb

Vill också ha vår nu!

sarah

låter myssigt =)

sarah

låter myssigt =)

Veronica Möller

Ja nu börjar även jag som älskar vintern tröttna lite. Mellan Nov-Dec vill jag ha snö och efter där vill jag det ska sluta. Nu vill jag ha vår! :)

Amanda Eveline - Utbytesstudent i Singpore

vilken mysig bild! och håll ut, våren kommer snabbare än du anar. kram

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Är också galet trött på vintern. Det känns som den aldrig vill ta slut utan bara lägga på mer och mer snö. Okej om det var snö som är nu och lite kallt, men det behöver väl inte vara -15is och snöfall varje dag.

Sarah

Fin bild på er :)

Angelica Wåhlin

Nämen fyyyy, så segt med tentan!

Jeanette

Skönt att du tycker vardagen känns skön just nu :) Hoppas verkligen det håller sig så väldigt länge.

jessy

Hoppas du får en toppen helg! kram

hanna

Men åh tack snälla fina du ! <3
Jag är också extremt trött på vintern nu, här hemma har det snöat i några dagar IGEN och vi har alldeles för mycket snö tycker jag!