Samarbete: Ellen testar LN:s intimserie

I samarbete med Ellen har jag fått hem produkter från deras nya varumärke LN. Serien består av LN Intimate Cleansing Foam, LN After Shave & Wax Gel och LN Intimate Deo. Ellen testar Ellens LN! Typ! Herregud vad meta, va.
 
 
Samtliga produkter är parfymfria och dermatologiskt testade. Och har fina förpackningar, icke att förglömma! Sånt gillar man ju! Jag är kanske parfymfritts största fan. Generellt bara.
 
LN Intimate Cleansing Foam +++++
Jag använder vanligtvis en parfymfri intimtvål men FOAM! Hade glömt att allt i skummigt format är så himla härligt? Produkten fungerar även som raklödder. Herrå min vanliga intimtvål.
 
LN After Shave & Wax Gel ++++
Den här lilla godingen lugnar irriterad hud efter rakning och minskar röda prickar. Har något svårt att bedöma den här röda prickar-grejen, tycker det är så himla olika från gång till gång om man får dem eller inte? Men denna gel lugnar och lämnar huden så mjuk! Mycket trevligt.
 
LN Intimate Deo ++
Oki förlåt. Nu kommer TANT Ellen här. Men jag ser inte riktigt syftet med denna produkt? Vadå deo? Motverkar svettlukt i området kring underlivet, står det på hemsidan. Personligen upplever jag inte direkt att jag svettas mellan benen, men om man gör det - hallå, svett luktar väl typ inte så länge man är ren? Vilket man är om man tvättar sig regelbundet (herregud vad pinsamt om jag blivit helt blind för mig själv och går runt och stinker svett hela dagarna utan att reflektera över det? kan någon i min närhet pls säga att så inte är fallet)? Nej, om någon jag känner vill testa denna produkt så skänker jag den.
 
Summa summarum: Deon är onödig men de två andra produkterna är riktigt bra! Viktigt med snälla produkter till underlivet ju, huden där är ju lite känsligare än övriga kroppen som bekant. Är ni nyfikna så kolla in produkterna på Ellens hemsida (inte min alltså, utan företagets...)!
#intimtmedLN Ellen LNintimatecare intimtmedLN
13 kommentarer
Heléna

Roligt att du gillade produkterna och deo i underlivet??? Skulle aldrig ens komma på tanken... Visst kan man bli svettig i ljumskarna om man tränar, men det luktar ju inte särskilt mycket... tror jag inte iallafall för jag har aldrig märkt av det... Kul med de andra produkterna iallafall :D Kram fina du <3

Sara Ekman

Så kul att testa nya produkter!! :) Haha, håller med, deo i underlivet känns liiiite skumt?!

ullie

verkar va bra produkter _:d

Matilda Berlin

Men guu vilket bra samarbete ju!! Och så bra tips! Kommer nog inte direkt behöva deon, men dom andra hade då inte varit fel =) Kram <3

Pauline Hurtig

vad förvirrad jag blev först haha så kul att de hette Ellen :D

Sandra

Nej men Ellen, hur kul är inte det här??!!

Yasmine

Vilka spännande produkter! Jag har inte heller fattat det där med deo haha! :P

NICOLE

Kul att du var nöjd med det mesta! Kul att testa nytt :D SV: men eller hur, exakt så känner jag med. Man vet ju inte vad folk är kapabla till att göra och om infon hamnar i fel händer så... ingen bra kombo som vi sett :p :/
Tusen tack för alla dina tips! :D <3 har skrivit upp och tagit till mig av det, ska fixa ihop veg nästa vecka tänkte jag :)

Denise

Gud vad kul att testa nya produkter!

Johanna

Deo till underlivet låter ju lite konstigt, men uppenbart finns det marknad för det eftersom de tagit fram em produkt i guess :)

Härligt du är nöjd med de andra två i alla fall

Johanna U

Åh vad kul och läsa och jag har också undrat om sån där deo? Men nu vet jag! ;)

Angelica Wåhlin

Låter ju skitbra med en tvål som även fungerar som rakgel??? You had me at that, haha. Det där med deo vettefan dock. Har en vän som använder nån liknande produkt & tycker det är sjukt bra men ställer mig lite skeptisk till det. Personligen vill jag inte ha mer produkter än nödvändigt runtomkring fiffi, typ, haha

Jasmine

Kul inlägg, tack för tipsen!

Svar: Tack, vad roligt att du är nyfiken på att få se bilder på mina bröllopsinbjudningar. Håll utkik framåt vårkanten. :)

Kram